Descriere

1_1

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Legio Dracones
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Istorie
Dupa prima cadere a WSR-ului in mainile Indonezienilor, in timpul dictaturii lui Dsalageanu (Ziua erep. 477, 11 martie 2009) a luat fiinta unitatea militara Dracones. Fondata de SmifPiratul si spirachedanutz, temelia acesteia are o puternica inclinatie spre actiuni logice, rapide si eficiente, fara teama reactiunii. Imbinand personalitatea liderilor, transmise prin rutina si procedurile dinaintea si de dupa atacurile noastre, te poti astepta din partea soldatilor la o lupta calculata, asemeni unui Decebal, pana in momente critice cand toata logica se inclina de tot si se scufunda intr-un atac sinucigas purtand marca Piratu. Am intrat in scena in lupta pentru recuperarea WRS-ului, lupta in care am coborand valoarea PEACE CG cu 120.000 de caramizi. Pentru nostalgicii acelor vremuri iata lista membrilor dracones din acea batalie: WSR.

De-a lungul acelui an, Romania a avut atat suisuri cat si coborasuri, iar Draconesul le-a simtit si le-a trait alturi de aceasta. Dupa caderea Imperiului Roman, unitatea a participat cu toti oamenii sai la actiunile de TO si sabotaj economic timp de mai multe saptamani in Indonezia. La intoarcerea in tara numarul soldatilor s-a injumatatit fapt ce ne-a obligat sa o luam de la zero, insa prin ambitie si perseverenta am redevenit o forta. Astazi Dracones este capabila sa dea un demage zilnic maxim cuprins intre 180 si 200 milioane in functie de anumiti factori.

Astazi mare parte din cei care se regasesc pe lista de inceput au murit, fac parte din alte unitati sau ratacesc prin lume, dar nucleul dur al unitatii a ramas si in jurul sau a crescut o generatie noua de soldati. Multumim lui Gray si Flik fara de care poate nu am fi fost astazi aici. Ii multumim lui Smif pentru ca ne-a dat sansa sa ne masuram fortele ne amestacandu-se in deciziile conducerii chiar daca cel putin teoretic eram o echipa tanara si neexeperimentata.

Fosti Comandanti si Ofiteri Dracones:
Smif – in rezerva
piratu – *
spirachedanutz – *
Noshadezs – *
Gray – *
Flik – in rezerva
Bula Ostrovick – in rezerva
Clara Alexandrescu – *
Hamycta – *
Belzebut cel crunt – in rezerva
Almeu – in rezerva
Calutzu – in rezerva
Aerbod – in rezerva
Zamolxis23 – in rezerva
Caius_Augustus – in rezerva
Danwtf – in rezerva
DanB_eppson – in rezerva

Ofiterii cu * sunt declarati morti pe campul de lupta Erepublik

    Astazi conducerea unitatii arata astfel:

Comandant – Greemans
Vice-Comandanti – Xpertiza, Calinovb, Djuniorul
Ofiteri de recrutare – Soaresol, Unable, Jupiter777, Bogdan Dracones
Ofiter de presa – Mlendea Horatiu

In incheiere uram „La multi ani!” tuturor draconilor indiferent unde se afla ei acum!!!!

Sursa:  http://www.erepublik.com/en/article/la-multi-ani-1-1245089/1/20

Descriere
DRACONES este o organizatie militara aflata in seviciul Romaniei, dar nu sub tutela conducerii statului; poate actiuna in conformitate cu ordinele statului, dar poate actiona si diferit, sau chiar impotriva vointei parlamentului daca logica si bunele moravuri ale liderilor Dracones considera ca interesul tarii ar fi deservit prioritar prin alt gen de actiune sau raspuns.
Preferam calitatea rezolutiei, nu cantitatea.

****************************************
****************************************

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: