Regulament Intern

Noidacii

Tema muzicala: Fired Up

DESCRIERE

DRACONES este o organizatie militara semi-autonoma si apolitica, aflata in serviciul Romaniei, dar nu sub tutela conducerii statului, ce pune interesul national deasupra interesului personal.

SCURTA ISTORIE

Unitatea Dracones a luat fiinta intre cele doua batalii pentru “Western Siberian Region”, pe timpul dictaturii Dsalageanu. Infiintata de catre Smif, Piratul si spirachedanutz, Dracones a devenit o unitate cu o puternica inclinatie spre actiuni logice, rapide si eficiente.
De la momentul infiintarii, Dracones a participat la toate misiunile militare si anti-TO organizate de catre statul roman.

*******************************************************************************************************
*******************************************************************************************************


1.Statutul militarului
1.1  Toate ordinele primite de la liderii Dracones sunt litera de lege si pot presupune actiuni ce prevaleaza toate celelalte reguli Dracones,cu exceptia 1.5 si 1.6.
1.2  Toti membrii Dracones sunt obligati sa poarte Uniforma Oficiala Dracones, abaterea de la aceasta regula poate fi sanctionata cu privarea de arme ori excluderea temporara sau definitiva din organizatie.
In situatii exceptionale si numai cu acordul comandantilor Dracones, membrii Dracones pot aplica alte insemne pe uniforma.
1.3  Toti membrii Dracones lucreaza NUMAI in firmele de productie Dracones, cu exceptia momentelor in care este oferita permisia. Abaterea de la aceasta regula poate fi sanctionata cu privarea de arme ori excluderea temporara sau definitiva din organizatie.
Un soldat care nu lucreaza in firmele Dracones este in continuare membru Dracones, asadar are obligatia de a se prezenta la adunari, de a lupta la ordin, dar cu drepturi limitate (nu va primi ratia).
1.4  Toti membrii care parasesc firmele de productie fara justificare personala si aprobare din partea liderilor si/sau absenteaza de la lucru, pot fi sanctionati cu privarea de arme ori excluderea temporara sau definitiva din organizatie.
1.5  Liderii si membrii Dracones nu au dreptul si nici puterea de a cere altui membru sa doneze obiecte IRL/ER, favoruri sau sume de bani.
1.6  Liderii si membrii Dracones actioneaza in conformitate cu regulamentul oficial EREPUBLIK. Orice regula Dracones care este contradictorie regulamentului oficial EREPUBLIK nu are precedenta asupra regulamentului EREPUBLIK, acesta fiind aplicat in orice situatie. NU se accepta recruti cu clone, ei trecand prin filtre de verificare.
1.7. Calitatea de membru Dracones incepe odata cu acceptul comandantilor si se incheie la cererea soldatului sau la decizia comandantilor (in urma unor sanctiuni).
1.8 Soldatul Dracones nu este mercenar. Acesta poate lupta, contra arme sau alte favoruri, doar pentru aliati si numai in cazul in care nu are ordin direct pe canalul oficial Dracones sau pe canalele oficiale ale armatei eRo, sa lupte in alta directie. Soldatul care lupta in contradictie cu ordinele, aducand prejudicii de imagine eRomaniei, aliatilor sau UM DRACONES este sanctionat cu excluderea temporara la prima abatere, si cu excludere definitiva la a 2-a abatere; exceptie face acceptul in scris al unui comandant.
1.9 Soldatul Dracones are obligatia de a lupta si a fi activ in cadrul unitatii zilnic. Atunci cand din varii motive soldatul urmeaza sa scada in activitate are obligatia sa anunte conducerea.

2.Armele militarului
2.1 Armele sunt produsul soldatului, dar NU sunt proprietatea soldatului, ci sunt proprietatea GRUPULUI.
2.2 Armele se impart, pe cat posibil in mod egal, tuturor membrilor care completeaza Tabelul de ratie si capabili de lupta. Nu se impart arme in perioada de inactivitate.
2.3 NU exista o ratie prestabilita de arme,  aceasta putand varia in functie de conditiile economice erepublik. Modificarile de ratie se anunta cu 3 zile inainte de operarea efectiva.
2.4 NU se impart arme retroactiv ( in ziua 2 pentru ziua 1).
2.5 Lupta cu arme personale (cumparate de militar din banii sai) NU se deconteaza cu arme Dracones, decat in situatii speciale si anuntate in prealabil.
2.6 Conducerea are obligatia de a distribui ratia de arme, NUMAI in intervalul 09:30-22:00, cererile inregistrate dupa ora 22 se onoreaza a 2-a zi.
2.7 Unitatea are obligatia de avea, permanent, un stoc de arme intre 2000 si 5000 de arme q7, pentru a preintampina eventuale conditii economice nefaste,  fapt pentru care o zi pe saptamana va fi zi de facut stoc (in acea zi nu se imparte ratie).

3.Canalele de comunicare Dracones
3.1 Canalele de comunicare Dracones sunt dezvaluite recrutilor doar dupa acceptul liderilor.
3.2 Orice informatie despre unitatea Dracones : parole, numar de firme, numar de militari, putere militara, arme pe stoc NU se impart cu non-Dracones.Toate documentele pe care le accesati prin intermediul unitatii sunt strict secrete si nu se impartasesc cu alte persona din afara unitatii. Nerespectarea acestei reguli atrage excluderea permanenta.
3.3 Primul lucru pe care militarul Dracones il face la intrarea pe chat este citirea cu atentie a topicului( aflat in partea de sus a spatiului destinat chat-ului. ex :”Day 2135 : Schimbati host-ul pe chat: http://tinyurl.com/dracones-host | Tastati @orders | Ratie: http://tinyurl.com/ratiidr – COD: 7379 | Infos: http://tinyurl.com/ratii-penalizari | Uniforma obligatorie: http://tinyurl.com/unifDrac” sau informarea cu ajutorul comenzii – @orders
3.4 Pe chat NU vor fi acceptate :
– politica erepublik (militarul este liber sa intreprinda orice in spatiul politic, atata timp cat nu implica numele sau ideea de Dracones in demersul sau)
– injurii cu adresare directa sau indirecta. Injuriile conduc la excluderea temporara din organizatie la prima abatere si la excludera definitiva la a 2-a.
3.5 Orice nemultumire legata de functionarea unitatii, de organizarea ei, de impartirea armelor,  a locurilor in firme, etc, va fi NECONDITIONAT comunicata unui comandant prin mijloacele private oferite de chat, messenger sau erepublik.

4. Organizarea Unitatii:
4.1 In conformitate cu regula 1.1, urmatoarele persoane se ocupa de activitatea zilnica Dracones sunt:
Comandant – Xpertiza
Vice-Comandanti – Calinovb, Djuniorul
Ofiteri de recrutare – Soaresol, Prim Imperator, BogdanDracon
Ofiter de presa – Mlendea Horatiu
4.2 Ordinele pot suferi schimbari oricand, asadar este necesara o atentie sporita. In cazul in care intr-un interval scurt se primesc 2 ordine diferite de la comandati diferiti se executa ultimul ordin.

4.3 Modificarile aduse la regulament sunt anuntate pe topic in ziua operarii si tinute inca 2 zile. Cei ce nu citesc regulamentul sunt direct raspunzatori.

4.4 Recrutarile se fac numai pe baza de recomandare de la un membru Dracones sau comandant din Garda Nationala si numai dupa respectarea cerintelor obligatorii de recrutare: 1) Stagiu GN efectuat, 2) 1000 strength, 3) Munca in firmele unitatii.
4.5 Regulamentul nu este definitiv, iar modificari I se pot aplica oricand. Este responsabilitatea soldatului sa se informeze in legatura cu schimbarile aparute in prezentul REGULAMENT.

Asigura-te ca poti raspunde intai la intrebarea “DE CE vrei sa te alaturi unitatii Dracones?” si nu te astepta la un raspuns pozitiv. Preferam calitatea rezultatului, nu cantitatea.

________________________________________ _____________________

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: