Tutorial

INSTRUCTIUNI PENTRU REGULARIZAREA SI FLUIDIZAREA ACTIVITATILOR UNITATII

1. Trebuie sa intri zilnic pe chat #dracones
2. Ordinele se transmit pe chat prin topic, viu grai, sau prin mesaj pe messenger
3. Armele se impart zilnic dupa ce se completeaza un formular
4. Se lucreaza in firmele dracones, salariu este 0.10 ron pe ora de munca.
5. Se lupta la ordin, in cazul in care nu sunt ordine  clare se lupta la ultima logare dupa ce in prealabil ati verificat  ordinele din ziarul Ministerului Apararii: http://www.erepublik.com/en/article/ordine-ziua-787-vineri-ora-13-00-orders-day-787-friday-13-00-1142463/1/20
6. Se lucreaza cu wellness cat mai mare posibil 90+
7. Aici gasesti uniforma: https://legiodracones.wordpress.com/uniforma-oficiala/
8. Toate documentele pe care le accesati prin intermediul unitatii sunt strict secrete si nu se impartasesc cu alte persoane din afara unitatii. Nerespectarea acestei reguli atrage excluderea sau privarea de arme in functie de gravitatea situatiei
9. Nu se pleaca din firma sub nici o forma fara sa anunti in prealabil un superior
10. La revenirea in tara dupa o deplasare angajarea se face in aceesi firma in care ai fost anagajat. Ca sa iti fie mai usor pune-ti un bookmark pe adresa firmei pe care esti repartizat/a.
11. Inaintea oricarei deplasari se da work, train si abia apoi se purcede la efectuarea deplasarii.
12. In general statul finanteaza doar deplasarile userilor care au strength mai mare sau egal cu 12, in situatii exceptionale chiar si 10, dar niciodata sub 10.
13. In cazul in care cineva este omis din varii motive la distributia de arme acesta este rugat sa anunte pe cineva din conducerea unitati pe chat , pm chat, sau pm in joc. Orice gresela se poate repara.
14. Armele nu se dau retroactiv.
15. In cazul in care primiti echipare (arme) pentru Kamikaze, insa in urma evolutiei luptei se decide ca nu este nevoie, restul echiparii (4-5 arme) care va raman vor fi folosite in ziua urmatoare, iar daca situatia nu cere o noua echipare de kamikaze nu veti mai primi arme.
16. Incercati pe cat posibil sa nu veniti in ultima clipa (9:55) si sa „tipati” dupa arme sau bilete pentru ca veti creea haos.
17. Respectati pe cat posibil orele de adunare. Ele sunt date cu cel putin 30 de minute inainte de ora la care urmeaza sa luptam. Atunci cand nu exista o ora precisa pentru lupta verificati din 15 in 15 minute chat-ul pentru a putea lupta cu restul unitatii.
18. Exista doua intervale orare in jurul caroara se lupta in mod obisnuit: 20.00-22.00 si 9.00-10.00. In interval de seara lupta cei care nu se pot prezenta la cel de dimineata din varii motive. Exista situatii in care vi se va cere in mod expres sa fiti prezenti la o anumita ora, faceti tot ce puteti sa o respectati, inseamna ca lupta are importanta capitala.
19. Uneori din cauza repeziciunii cu are se modifica situatia frontului se poate sa se modifice ora de adunare sau de lupta. Nu intrati in panica, urmati ultimele ordine primite, daca este timp veti primi si explicatiile cuvenite, daca nu dupa lupta cereti lamuriri in cazul in care sunt necesare.
20. Fiind vorba despre o unitate militara aveti obligatia sa cititi urmatoarele tutoriale: https://legiodracones.wordpress.com/doctrina-militara/
21. Daca aveti probleme cu conectarea la chat anuntati un superior si folositi tutorialul de aici: https://legiodracones.wordpress.com/tutorial/
22. Daca plecati in vacanta sau veti avea o perioada de inactivitate (lipsa apeluri, lipsa chat) anuntati un superior
23. In perioada de dinaintea luptei limitati pe cat posibil vorbitul pe chat pentru a nu crea dezordine si a nu bruia comunicarea dintre comandanti si soldati. Daca este ceva important ce nu sufera amanare folositi pm-ul chat-ului.
24. Citeste zilnic informarea dracones. In ea gasesti o multitudine de explicatii referitoare la actiunile politice, militare, situatia frontului, etc.
25. Nu se face politica in unitate. Nu este permisa racolarea de membri de partid sau „cumparare” de voturi.

Tools:

1. Scriptul Ministerului Apararii il gasiti aici: http://www.erepublik.com/en/article/cum-sa-ne-informam-mai-bine–814038/1/20 prin intermediul lui puteti primi ordine in timp util.

2. Pentru a putea urmari evolutia fronturilor deschise pe intreg mapamondul instalati scriptul erepublik battle watch pe care il gasiti aici alaturi si de alte scripturi http://www.erepublik.com/en/article/erepublik-scripts-1019896/1/20


3. Calculator damage:   http://www.cccp-group.org/index.php?page=erep_fightcalc

****************************************************************************************************

****************************************************************************************************

Tutorial Chat


poza chat

Incarcati adresa asta:

http://www.mibbit.com/chat/

Primul pas (1) consta in alegerea serverului, in cazul nostru Rizon webirc, (2) alegerea un nickname, userul de pe Erepublik este ideal, iar ultimul pas consta in alegerea canalului, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus #Dracones, semnul # este foarte important si apasarea butonului GO.

In cazul in care nu merge langa casuta de rizon scrie server apasati pea introduceti aceasta adresa irc.cyberdynesystems.net dupa care urmati aceasi pasi. Dupa ce apasati GO se va deschide un canal in care veti baga comanda /join #dracones „parola” (in locul cuvantului parola folositi parola cunoscuta doar de membri).


****************************************************************************

****************************************************************************

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: